1.Ποιο είναι το κόστος για κάθε tattoo?

Το κόστος για κάθε tattoo είναι 20€ και αποτελούν εξ ολοκλήρου δωρεά στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

2.Υπάρχει άλλο κόστος?

Η έκθεση Athens Tattoo Convention δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να κάνει μια ξεχωριστή κίνηση υποστήριξης. Για την πρόσβαση στην έκθεση απαιτείται εισιτήριο των 10€ (μονοήμερο) ή των 20€ (τριήμερο).

3.Ποιες μέρες και σε ποιο σημείο θα πραγματοποιούνται τα tattoo?

Τα tattoo θα πραγματοποιούνται και τις 3 μέρες της έκθεσης σε ειδικό σημείο εντός της έκθεσης.

4.Ποιοι και πόσοι καλλιτέχνες θα αναλάβουν τα tattoo?

Η έκθεση υποστηρίζει τον Οργανισμό και εθελοντές καλλιτέχνες από τα studio που συμμετέχουν θα αναλάβουν να υποστηρίξουν την δράση. Δεν θα μπορεί κάποιος να επιλέξει συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Θα προσπαθήσουμε να υπάρχουν σταθερά 3 tattoo artists για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

5.Τι σχήμα και μέγεθος θα έχουν τα Αστέρια?

Τα αστέρια θα έχουν προκαθορισμένο μέγεθος και σχήμα για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων. Κάθε επισκέπτης θα μπορεί να διαλέξει επί τόπου το σχήμα που επιθυμεί. Το μέγεθος του αστεριού θα είναι μικρό ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν περισσότεροι επισκέπτες.

6.Υπάρχει δυνατότητα να κλείσουμε ραντεβού?

Όχι, καθώς λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος δεν μπορούμε να καθορίσουμε ραντεβού που θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε.

7.Με τη σειρά θα πραγματοποιηθούν τα ραντεβού?

Κατά την προσέλευση θα υπάρχει λίστα αναμονής. Αν κάποιος δεν καταφέρει να πραγματοποιήσει το tattoo την Παρασκευή θα μπορεί να προσέλθει το Σάββατο ή αντίστοιχα την Κυριακή(χωρίς να πληρώσει εισιτήριο). Θα προσπαθήσουμε να μην μείνει κάποιος χωρίς να πραγματοποιήσει tattoo.

8.Πως μπορώ να ενημερώνομαι για την σειρά προτεραιότητας?

Περίπου μία ώρα πριν θα σας τηλεφωνήσουμε ώστε να μην χαθεί η σειρά. Επίσης, θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση στο site του Οργανισμού www.makeawish.gr όπως και στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.

9.Υπάρχει πιθανότητα να έρθω αλλά να μην εξυπηρετηθώ?

Ευελπιστούμε πως όχι! Σε περίπτωση που η λίστα αναμονής είναι αρκετά μεγάλη για το τριήμερο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.